Post by outaxphydzeveb on Feb 4, 2022 7:54:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничено злато хак ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Детекција додира је тако искључена. На телефону сам и морам да притиснем око центиметар горе и лево од ствари са којом покушавам да ступим у интеракцију. Не може се играти.
Kelly khumalo's hairstyles, Art prize 2013 entries, Che poiana ...
Засада је добро. Ипак, није далеко у овом. Играо сам неке њихове друге игре и одличне су, сумњам да ће ово бити много другачије. Хвала на одличним играма, једва чекам нове. Дефинитивно преузимање ако волите мистериозне приче и загонетке типа собе за бекство. Испробајте и друге њихове игре, посебно ако вам се свиђа ова. Сада сам навучен и играм се на њихове старије.
The chance to begin again in a golden land of opportunity and adventure. ... "If you attempt to escape, sentries have orders to fire on officers found
Боје се замућују заједно. Сасвим досадно.
Без обзира колико пута преуредим специјал једноставно неће радити, мислим да нешто није у реду, помозите, заиста желим да видим како ће се завршити
Нервирајуће што ако треба да одете и урадите нешто друго на делу нивоа, морате поново да почнете тај ниво. Избрисан из тог разлога
Врло добар! Уживао сам у томе. Увек је лепо (и проклето немогуће) пронаћи мобилну игру коју можете да играте до краја без да морате да плаћате или чекате заиста дуго. Не само то, већ је имао добру игру и пристојну причу. Хвала за игру! Едит: нема промене у рејтингу Само сам хтео да кажем да сам САМО препознао да је ово бренд(?) који је забрљао игре које су стално престајале да раде. Браво креаторима што су успели да то поправе!
Андроид апликација - Detective S : Mystery game & Find the differences је доступан за ... NOX - Mystery Adventure Escape ... Adventure Escape: Asylum.
с До сада сам жељан да наставим да играм, држи ме заинтересованим и желим да изазовем себе да не користим наговештаје☺. Загонетке су изазовне за одрасле. Након што сам прошао на пола пута кроз игру, сматрам да је ово одлична игра, стимулишућа и задржава моју пажњу.
Сјајна прича. Свиђа ми се дезоријентација у Ани која додаје целокупној радњи. Проналажење предмета је изазовно.
Није лоша игра, али сталне трикове да морате да волите игру да бисте користили наговештај су досадни, посебно када оставите рецензију овде и не добијате звездице или волите игру у игри коју нисам играо и не разумете наговештај
Само на нивоу 1. Још је прерано да се стварно каже. За сада је игра ок. Приметио сам да добијем један наговештај да је потребно 5 звездица, а они вам почну само са 3 и натерају вас да користите једну током туторијала. Тако да сам направио ову рецензију и без звездица као што је рекламирано...
HW APK - Latest version 1.5.6 - Android Apps Game
Забавно. Изазован. Мора да буде дуже. У добром дану цела игра се може решити за мање од 12 сати. Више приче би зарадило више звездица од мене.
Понекад је то збуњујуће и наговештаји су за многе звезде
требало би да могу прескочити туторијале...досадно....
засада је добро. Тек сам почео игру, али ми се свиђа. Волим аспект азила. Ја сам хорор наркоман
Веома добра игра за бекство. Сценарио је сјајан и сваки корак који предузмете, мораћете да решите неке веома занимљиве загонетке Препоручујем да не трошите своје прве звездице на првом нивоу, биће вам потребне после много.
Confused but willing to do anything to escape, Hana agrees to go with her… ... when he was a child, and was raised in an asylum.
Када сваки пут добијем звездице, звезде се не додају са мојим другим звездама. Увек сам са 3 звездице... Ово је лоше. Како се то може поправити, молим вас
Amnesia - Room Escape Games APK - Latest version 1.1 - Android ...
Ова игра није тако добра, али океј, али је пуна мистериозних ствари
Уморни сте од окретања кругова око којих се не поклапају..Гледање 5 додаје да бисте добили један траг..Каже да је бесплатна игра ..али није..има одлична графика
Одлична игра! Заиста ми се свиђа. Савети су ипак прескупи. 2,40 € за 10! И треба ти 5 да га добијеш, ха ха. Али можете да добијете упутства на ИоуТубе-у, тако да не видим сврху да чак и питају. Волим да дам новчану подршку, али те цене су луде. Али имају одличну игру. Графика је расположена, а загонетке праве.... ни претешке, ни превише једноставне. Нема ни кварова, ни реклама!!!!? 🤔 Можда сам платио да оду и не могу да се сетим 😂 Одлично у сваком случају 👍
Najbolje igrice za kopiranje. Top 100 igrica za besplatno ...
Игра је добра, али грешка је досадна, поправите
Свиђа ми се игра. Није тешко, али није ни лако. Савршено.
Ове игре су одличне! Имају сјајне и привлачне приче које вас терају да дођете до следеће табле чекајући следећи траг!!! Загонетке су одличне мозгалице које нису лаке, али не тако тешке, одличне за све узрасте. Рекао сам пријатељима и породици да сви воле да играју игре. Греат јоб Хаику!!!! Наставите са добрим радом🕵 Једва чекам ваш следећи најновији и најбољи део за ваше игре🧠 На ивици сам свог места 🤯
То је кул игра! леп заплет заиста. али је потребно више почетка. и више детаља о томе шта даље. било је много тап тап овде тап тап тамо и надајући се најбољем. Заиста је добра графика и добре идеје и много ми се свиђа.
Исправи грешку у жицама нивоа 9...не може да прође ни са једном комбинацијом, проверено упутство и радиш како треба 😢
Свиђа ми се
Тек сам почео и мало је тешко знати на шта треба да кликнете, тако да највише времена проводим додирујући све. Графика изгледа одлично и до сада нисам искусио грешке. Можда смањите дијалошке оквире. Кликање на оквир више пута да бисте завршили разговор постаје досадно. Осим тога, то је кул игра.